Rugby Club Bârlad, înfrângere la Năvodari


După patru victorii consecutive, sâmbătă, 11 noiembrie, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului a înregistrat prima înfrângere din turul Diviziei Naționale de Seniori. Meciul s-a jucat în deplasare, împotriva rugbiștilor de la CS Năvodari.

Sportivii legitimați la Rugby Club (RC) Bârlad și antrenați de Ioan Harnagea au fost învinși cu scorul 15-25. După timpul regulamentar de joc, constănțenii numărau două eseuri, patru lovituri de pedeapsă și un dropgol, în timp ce bârlădenii aveau două eseuri, o transformare și o lovitură de pedeapsă.

După primele șapte etape, RC Bârlad a coborât două poziții în clasamentul provizoriu, pe locul IV, cu 20 de puncte, după SCM Gloria Buzău (25 de puncte), CS Năvodari (24 de puncte) și ACS Tomitanii Constanța (20 de puncte), dar înaintea echipelor CS Știința Petroșani (15 puncte), RCM Galați (11 puncte), CSUAV Arad (cinci puncte) și CSM Bucovina Suceava (trei puncte).

Bârlădenii au restanță un meci din etapa a II-a, reprogramat pentru 25 noiembrie, în deplasare. Partida se va juca în compania ACS Tomitanii, pe stadionul „Mihail Naca” din Constanța.


Leave a Reply

%d bloggers like this: