Salarii de 2.000 de euro!

Laura Toporăscu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui dispune, prin intermediul rețelei EURES, de 19 posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier-gastronomic (ospătar – opt, recepționer – două, bucătar/commis de cuisine – patru, coordonator evenimente – unu, sous-chef – unu, organizator salon mic dejun – unu, agent operațiuni hotel – unu și agent servicii clienți – unu) care doresc să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, la Hotel Marriott Frankfurt și alți angajatori, reprezentați de Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională Hessa, pentru ocuparea cărora se va organiza o selecție la Brașov în cursul acestei luni.

Condiții

Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

– pentru posturile de ospătar – calificare profesională și experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune/foarte bune de germană și engleză (nivel B1/B2);

– recepționer – calificare profesională și/sau experiență în domeniu, abilități de utilizare a programului de rezervare Opera și cunoștințe foarte bune de germană și engleză (nivel C1/C2);

– bucătar/commis de cuisine și sous-chef – calificare profesională și experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune/foarte bune de germană (nivel B1/B2) sau engleză (nivel C1/C2);

– coordonator evenimente – studii universitare în domeniul turismului și experiență în organizarea de evenimente, abilități de contabilitate și de utilizare a programului Opera Sales & Catering, precum și cunoștințe foarte bune de germană și engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1);

– organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți – calificare profesională și/sau experiență în domeniu, abilități de contabilitate și de utilizare a programelor Opera, Micros 9700 și/sau Simphony și cunoștințe foarte bune de germană și engleză (scris, vorbit – nivel B2/C1).

Salarii

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800-2.250 de euro brut/lună pentru posturile de ospătar și sous chef, 1.850-2.095 de euro brut/lună pentru bucătar/commis de cuisine, 2.095 de euro brut/lună pentru recepționer, organizator salon mic dejun, agent operațiuni hotel și agent servicii clienți, 2.000-2.500 de euro brut/lună pentru coordonator evenimente.

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

“Persoanele cu domiciliul în județul Vaslui care corespund cerințelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate”, a menționat Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Leave a Reply