Ședință extraordinară la Primăria Huși


Pe ordinea de zi a întrunirii Consiliului Local figurează șapte puncte, printre care și rectificarea bugetului.

Primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan, i-a convocat pentru mâine dimineață pe aleșii locali, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi figurează șapte puncte.

Astfel, consilierii vor trebui să analizeze modificarea unei hotărâri din 31 octombrie care vizează bursele acordate elevilor în semestrul I al acestui an școlar, precum și modificarea și completarea unor hotărâri din 28 septembrie care se referă la creditele de angajament pentru acțiuni multianuale ale bugetului local, perioada 2017-2018, pentru obiectivele “Instalație stins incendiu Hala Agroalimentară” și “Alimentare cu apă potabilă zonă locuințe ANL de pe șoseaua Huși-Iași, nr. 74-76”.

De asemenea, aleșii vor trebui să-și dea avizul pe un proiect ce vizează reabilitarea și modernizarea Colegiului Agricol “Dimitrie Cantemir” prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Tot mâine, vor evalua și vota un proiect privind rectificarea bugetului local, precum și unul care se referă la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al insituțiilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii.

Fiind prima întrunire din această lună, consilierii locali vor trebui să-și aleagă și președintele de ședință.


Leave a Reply

%d bloggers like this: