Șefia Colegiului Asistenților Sociali, dorită de doi candidați


Doar doi asistenți sociali din județ au fost validați în vederea participării la alegerile pentru conducerea structurii teritoriale a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România. 

Acum câteva zile, Comisia Electorală Centrală Permanentă din cadrul Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) a aprobat lista finală a candidaturilor depuse în vederea alegerilor pentru conducerea structurii teritoriale Vaslui. Este vorba despre Viorel-Iulian Vlad, 42 de ani, din Huși, actualul președinte, și Polixenia Condrea, 48 de ani, din Bârlad.

Primul este încă din anul 2006 șeful Complexului de Servicii Comunitare nr. 1 Vaslui, în subordinea căruia se află Cabinetul de consiliere a mamelor predispuse să-și abandoneze copiii Vaslui, Centrul de îngrijire de zi Vaslui, Centrul maternal Vaslui și Serviciul alternativ de protecție de tip familial Vaslui. De asemenea, este membru al Comisiei de deontologie profesională a CNASR.

Contracandidata sa este șefa Complexului de Servicii Comunitare nr. 1 Bârlad, în subordinea căruia se află Cabinetul de consiliere a mamelor predispuse să-și abandoneze copiii Bârlad, Centrul de primire în regim de urgență pentru copilul abuzat, neglijat și exploatat Bârlad, Centrul de zi pentru copilul cu Sindrom Down „Miracol” Bârlad și Serviciul alternativ de protecție de tip familial Bârlad.

Fiecare candidează cu propria echipă, din care fac parte un vicepreședinte și trei membri. Propunerile lui Viorel-Iulian Vlad sunt Mirela Petcu (vicepreședinte), Sergiu Stratulat, Georgeta Iosup și Vasile Voicu (membri), iar cele ale Polixeniei Condrea – Monica Mereuță (vicepreședinte), Simona Fînaru, Ionuț Manolachi și Cătălina-Antoaneta Racovanu (membri).

De asemenea, fiecare are o strategie managerială pentru perioada decembrie 2017 – noiembrie 2022, mandatul președintelui fiind de cinci ani.

Alegerile vor avea loc pe 7 decembrie, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Din actuala echipă aflată la conducerea structurii teritoriale a CNASR Vaslui fac parte Viorel-Iulian Vlad (președinte), Mihaela Zanoschi (vicepreședinte), Polixenia Condrea, Mirela Petcu și Georgeta Iosup (membri).


Leave a Reply