Șefii Federației Române de Rugby, la Bârlad


Președintele și secretarul general al FRR vor lua parte la prima ediție a proiectului „Turneul corturilor”, din cadrul Zilelor Culturale ale Bârladului.

În acest weekend, președintele și secretarul general al Federației Române de Rugby (FRR), Alin Petrache, respectiv Florinel Matei, vor fi prezenți la Bârlad pentru a lua parte la una dintre activitățile Zilelor Culturale. Este vorba despre prima ediție a proiectului „Turneul corturilor”, desfășurat la nivelul Moldovei, care se adresează echipelor de mini-rugby și old-boys.
Competiția se va disputa pe stadionul „Rulmentul”, în zilele de 20-21 mai, însă cei doi oficiali vor participa doar în prima zi. Astfel, între orele 11-12, ei vor asista la meciurile în care se vor întrece copiii U10 din Pașcani (județul Iași), Gura Humorului și Ipotești (județul Suceava), Vetrișoaia și Tanacu (județul Vaslui), Focșani (județul Vrancea), precum și micuții legitimați la Clubul Sportiv Școlar Bârlad. Între orele 12-13, vor participa la dezvelirea plăcii „Bârlad, oraș al rugbyului”, titlu conferit de FRR. Nu în ultimul rând, între 12.30-15.00, vor fi disputate meciurile de old-boys, urmând să se întreacă patru echipe de veterani: Dacii liberi Iași, Prietenii rugbiului din Bucovina Suceava, Fiii Vrâncioaiei Focșani și Old Balls Bârlad.
Activitățile sunt organizate de Consiliul Local și Primăria Bârlad, în parteneriat cu oficialii Clubului Sportiv „Rugby Club Bârlad”.


Leave a Reply

%d bloggers like this: