Și-au scos tricourile la licitație!


”E o plăcere să pot da o mână de ajutor unor copii care nu au o situație foarte bună. Am fost copil și nu pot uita plăcerea și bucuria pe care o simți atunci când cineva te ajută”, declară Ionuț Balaur.

Mai mulți fotbaliști din Vaslui care activează în liga I participă la acțiunea umanitară ”Fotbal din Suflet pentru copii”, inițiată de Asociația Județeană de Fotbal și Sports4Children Foundation (SUA). Primul care a răspuns inițiativei este fostul fundaș al FC Vaslui, Ionuț Balaur, actualmente titular la FC Voluntari, cu care a câștigat Cupa și Supercupa României.
”E o plăcere să pot da o mână de ajutor unor copii care nu au o situație foarte bună. Am fost copil și nu pot uita plăcerea și bucuria pe care o simți atunci când cineva te ajută”, a spus Ionuț Balaur.
Tot de la Voluntari și-a dat acordul pentru participarea la campanie un alt vasluian, Mihai Voduț, care speră să strângă cât mai mulți bani prin valorificarea tricoului de joc. Marian Târșă, transferat în această vară la FC Botoșani, s-a alăturat și el inițiativei.
”În cadrul ediției 2017 a turneului de fotbal pe teren redus Summer Cup, AJF Vaslui, împreună cu Asociația Solidar și Sports4Children Foundation își dau mâna la derularea unui proiect cu caracter umanitar, pentru că fotbalul nu este doar despre victorie și câștig. Fotbalul este despre și cu Oameni. Fotbaliștii vasluieni care evoluează în liga I vor pune la dispoziție tricourile de joc originale de la echipele lor de club, care urmează să fie folosite la o licitație on-line. Banii rezultați vor fi folosiți într-o acțiune cu caracter umanitar, destinată exclusiv copiiilor”, a declarat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.
Campaniei i se vor mai alătura doi vasluieni, Vasile Buhăescu, de la Juventus București, și Andrei Ciobanu, de la Viitorul Constanța.


Leave a Reply

%d bloggers like this: