“Solidar”, alături de copiii nevoiași


“De Crăciun să fim mai buni!” și “Un copil, o jucărie” sunt două campanii umanitare derulate în această perioadă de Asociația “Solidar”, prin care voluntarii urmăresc strângerea de jucării și bani pentru copiii nevoiași din județ.

Și în acest an, voluntarii Asociației “Solidar” Vaslui doresc să aducă un strop de bucurie copiilor necăjiți cu ocazia sărbătorilor de iarnă și au lansat campania umanitară “De Crăciun să fim mai buni!”.

“Campania de colectare și distribuire de fonduri și bunuri este dedicată sărbătorilor lunii decembrie: Moș Nicolae și Moș Crăciun. Sunt mulți copii, mai ales în mediul rural, care nu cunosc bucuria sărbătorilor de iarnă, nu primesc daruri de Moș Nicolae și nici de Moș Crăciun. Noi încercăm să le aducem un zâmbet copiilor mai puțin norocoși și să perpetuăm spiritul lui Moș Nicolae și al lui Moș Crăciun!”, au declarat reprezentanții ONG-ului vasluian.

Detalii despre conturile în lei și euro deschise de reprezentanții fundației, precum și alte informații pot fi obținute de pe site-ul “Solidar”: asociatiasolidar.info.

În cadrul campaniei “Un copil, o jucărie”, voluntarii fac un apel la noi toți să donăm jucării pentru grădinițele din județ.

“Am aflat cu tristețe că există grădinițe care nu prea au jucării și ne-am propus să facem ceva. Este vorba despre o grădiniță cu 15 copii înscriși, nouă băieței și șase fetițe, dintr-un cătun al județului. Facem apel către toți cei cu suflet mare să ne ajute să le facem o bucurie. Puteți face donații de jucării sau rechizite la adresa Vaslui, str. Dobrogeanu-Gherea, nr. 26, cam. 4, jud. Vaslui. Ne puteți contacta la telefoanele 0335/402.413, 0753/342.654, la adresa de e-mail asociatia.solidar@yahoo.com sau pe site-ul http://asociatiasolidar.info”, se arată într-un comunicat.


Un răspuns pentru: “Solidar”, alături de copiii nevoiași

  1. […] “Solidar”, alături de copiii nevoiași […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: