Spectacol de inocență, grație și talent: Poftiți la ”Ritmurile Tinereții”!


Sute de elevi din tot județul își vor demonstra talentul pe scena Casei de Cultură “Constantin Tănase”, în cadrul Festivalului “Ritmurile Tinereții”.

Cântecul și voia bună vor dezmorți Casa de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui, odată cu derularea Festivalului “Ritmurile Tinereții”, dedicat elevilor și preșcolarilor. Sute de copiii din toate colțurile județului se vor aduna pentru a demonstra cât sunt de talentați. Cei mici vor intra în concurs astăzi, începând cu ora 9, iar elevii de gimnaziu și liceenii vor concura mâine.
„Festivalul se adresează numai copiilor și adolescenților și are ca scop stimularea celor cu înclinații artistice, lansarea și promovarea lor, evidențierea talentului și muncii copiilor și a cadrelor didactice care-i îndrumă. Vom avea concurenți care vor evolua individual, perechi, în grupuri sau formații, genurile acceptate fiind  gimnastica, dansul modern, dansul popular, inclusiv dansul stilizat sau fantezii coregrafice pe această temă, dar și dansul tematic. Concursul se bucură de o participare largă și îi invităm pe vasluieni ca, la sfârșitul săptămânii, să se bucure alături de noi de spectacolul de inocență, grație și talent pe care ni-l vor oferi copiii din județ”, a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură „Constantin Tănase”.
La organizarea evenimentului mai contribuie Primăria Vaslui, Inspectoratul Școlar Județean și Asociația Județeană Sportul pentru Toți.


Leave a Reply

%d bloggers like this: