Spectacol total pe Municipal


Sporting Juniorul Vaslui a oferit unul dintre cele mai frumoase jocuri din Liga Elitelor – U17, impunându-se în fața Concordiei Chiajna cu scorul de 6-0 (5-0).

Spectatorii prezenți sâmbătă după-amiază pe stadionul Municipal nu au avut ce regreta, Sporting Juniorul Vaslui oferind un spectacol de calitate în fața Concordiei Chiajna, meci contând pentru etapa a doua din Liga Elitelor – U17.

Fotbaliștii pregătiți de Cornel Cracea au oferit una dintre cele mai bune reprize în fața unei echipe cu tradiție în fotbalul juvenil de înalt nivel. Vasluiul nu i-a dat voie adversarei să respire prea mult, aducând-o în primele 20 de minute ale meciului în postura de condusă la trei goluri, autori fiind Eduard Grigore, Alex Codreanu și Iustin Oblesniuc.

Omul meciului a fost Marian Ciobotaru, micuțul fotbalist al Vasluiului fiind autorul unei duble.

În debutul părții a doua, Denis Andrei a marcat pentru 6-0, după care Sporting Juniorul a redus motoarele, tehnicianul aducând pe bancă mai mulți titulari pentru a se odihni. Nu de alta, dar, etapa următoare, duminică, 29 octombrie, formația vasluiană va întâlni una dintre candidatele la titlu, Dinamo București.


Leave a Reply