Spectacole și voie bună: Ziua Murgeniului


Peste 2.000 de locuitori ai orașului Murgeni au petrecut la sărbătoarea anuală a localității. Ei au avut oaspeți de seamă: Fuego, George Cojocărescu, Cosmina Adam și Betty. “Cetățenilor orașului Murgeni le urez din tot sufletul multă sănătate și să aibă în continuare încredere în mine!”, a declarat Ioan Buta, primarul localității.

De Schimbarea la față, locuitorii din Murgeni au petrecut din zori și până seară la Ziua Orașului. Ca de fiecare dată, marea adunare a avut loc în fața Casei de Cultură, unde cei peste 2.000 de spectatori prezenți au avut destule motive de răsfăț. Momentele de divertisment au fost pe placul tuturor, de la cei mai mici, care s-au bucurat de mulțimea baloanelor colorate și trambulinelor gonflabile, până la cei mai în vârstă, care au dansat pe rupte pe ritmuri populare.
“Ziua orașului Murgeni este un eveniment așteptat an de an de tot mai mulți locuitori, dar și de cei care vin din împrejurimi pentru a se bucura de surprizele pregătite de administrația locală. Este o zi de bucurie și un bun prilej pentru a petrece în aer liber și în stil românesc, cu mici, bere și muzică bună”, a menționat primarul Ioan Buta.
Au răspuns invitației de a fi prezenți atât președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, cât și vicepreședinții Ciprian Trifan și Vasile Mariciuc, precum și primari din comunele învecinate. Responsabili cu dansul și voia bună au fost formația Casei de Cultură Murgeni, George Cojocărescu, Cosmina Adam și Betty, avându-l în mijlocul lor chiar pe primarul Ioan Buta, care a angrenat la joc toată suflarea prezentă.
Spectacolul a atins punctul culminant când pe scenă a urcat renumitul artist Fuego, care a făcut un show de toată frumusețea, spre deliciul publicului.
Și pentru că la ceas aniversar se lasă cu urări de bine, edilul-șef Ioan Buta le-a transmis locuitorilor din Murgeni să aibă parte de înțelepciune și de iubire necondiționată: “Să fie uniți, înțelegători și răbdători cu mine, așa cum sunt eu cu ei, și, nu în ultimul rând, să aibă parte de sănătate și de foarte mult noroc. Cu ocazia acestei zile, cred că încercăm să uităm de probleme și să ne distrăm cel puțin o dată pe an într-un grup atât de mare. Am readus pe chipul oamenilor bucuria lor de a se revedea, poate o singură dată pe an. Deși bugetul a fost foarte mic, am căutat să invităm totuși un nume sonor, precum Fuego. Cetățenilor orașului Murgeni le urez din tot sufletul multă sănătate și să aibă în continuare încredere în mine!”.


Leave a Reply