Speranțe la medalii


În weekend, mai mulți sportivi ai Clubului de arte marțiale „Wazary Dojo” Bârlad vor participa la „Cupa României la BJJ”, de unde speră să revină cu medalii.

 Pe 17 februarie, Asociația Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad participă la o nouă competiție de arte marțiale, de la care are așteptări mari. Este vorba despre cea de-a XI-a ediție a „Cupei României la BJJ”, un concurs pe stilul de luptă Brasilian Jiu-Jitsu, care se va desfășura în sala „Concordia”, din comuna Chiajna, județul Ilfov. Delegația bârlădeană se va deplasa cu 14 sportivi, care vor lupta pe mai multe categorii de vârstă și greutate.

„Se anunță a fi cea mai mare competiție de profil din România din acest an, cu aproximativ o mie de concurenți. Din ce știu, până acum și-au anunțat participarea sportivi din vreo opt țări, evident că foarte bine pregătiți, așa că va fi un concurs greu. Sperăm totuși să venim acasă cu medalii, dar nu acest lucru contează acum, ci să ne verificăm nivelul de pregătire la care ne aflăm înaintea participării la Campionatul Național de Kempo, care va avea loc pe 21 aprilie. La ediția din 2017, ne-am situat pe locul al treilea în clasamentul pe echipe”, ne-a declarat Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

Această competiție, organizată de Asociația “Pro BJJ”, Clubul Sportiv „Absoluto” București și “BJJ Belt League” România, contează ca primă etapă a campionatului de Brasilan Jiu-Jitsu – Belt League. Cea de-a doua etapă, respectiv „Belt League Vipguard”, se va desfășura peste câteva luni și va fi găzduită de Tecuci, urmând ca a treia etapă, „Tomis Open BJJ”, găzduită de Constanța, să aibă loc spre sfârșitul anului.


Leave a Reply

%d bloggers like this: