Spitalul Huşi face angajări


spithusiInstituţia scoate la concurs cinci posturi de asistent medical şi unul de muncitor.

Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Huşi organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a postului de asistent medical debutant în cadrul Secţiei Chirurgie Generală. Cei interesaţi îşi pot depune dosarele până pe 26 octombrie, ora 14. Proba scrisă se va susţine pe 2 noiembrie, de la ora 10, data şi ora interviului fiind comunicate ulterior.
Tot instituţiă huşeană a anunţat că scoate la concurs, în vederea angajării pe perioadă nedeterminată, patru posturi de asistent medical, toate cu normă întreagă: asistent medical generalist în cadrul Blocului Operator – Secţia Chirurgie Generală, asistent medical generalist în cadrul aceleiaşi secţii, asistent medical de pediatrie/generalist în cadrul Compartimentului Pediatrie şi asistent de farmacie în cadrul farmaciei cu circuit închis. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 30 octombrie, ora 14, iar concursul va avea loc la începutul lunii noiembrie.
Totodată, Spitalul Huşi organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a postului de muncitor calificat – electrician de întreţinere şi reparaţii. Proba scrisă va avea loc pe 5 noiembrie, de la ora 10, iar interviul va fi susţinut pe 10 noiembrie, de la ora 10.


Leave a Reply

%d bloggers like this: