Sporting va avea echipă și la Under 19


FRF a dat publicității componența seriilor zonale la Under 17 și Under 19. Vasluiul este reprezentat la ambele categorii de LPS și Sporting Juniorul.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat calendarul competițional la juniori și componența seriilor zonale la categoriile Under 17 și Under 19. În premieră, Sporting Juniorul, campioană la Under 17, va avea echipă și la Under 19.
”Am dorit să dăm șanse egale de joc tuturor copiilor. Avem un lot numeros și e păcat să-i ținem pe unii fără meciuri. Am convingerea că vor face o figură frumoasă și la Under 19”, a declarat Cornel Cracea, coordonatorul echipelor de juniori de la Sporting Juniorul.
Printre participantele la cele două categorii de vârstă se regăsește și Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.
Cele două reprezentante ale Vasluiului sunt în seria a doua, alături de Știința Miroslava, LPS Bacău, LPS Iași și LPS Roman. Se va juca în sistem tur-retur, iar prima clasată se califică în următoarea fază a competiției, unde cele 20 de echipe vor fi împărțite în două serii pe criterii geografice și se vor lupta pentru un loc la turneul final.
Campionatul Național va începe pe 19 august, iar partidele din august și septembrie sunt programate de la ora 16 pentru U19, respectiv ora 18 pentru U17. Echipele vor avea voie la o a patra schimbare, însă numai în reprizele de prelungiri și doar în situația în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare.


Leave a Reply