În sprijinul absolvenților de școli auto care s-au programat on-line


Ținând cont de faptul că a crescut numărul examinatorilor, Instituția Prefectului Vaslui a luat măsura suplimentării numărului de absolvenți ai școlilor de șoferi care pot fi testați pentru obținerea permisului.

Astfel, începând cu 31 octombrie, vor fi așteptați să susțină proba teoretică toți candidații programați on-line în luna decembrie, plus o parte dintre cei programați pentru ianuarie 2018:

Absolvenții de școli auto care nu se prezintă sau nu sunt admiși la proba teoretică nu vor putea să susțină examenul pe programarea inițială, urmând să se reprogrameze on-line la adresa new.prefecturavaslui.ro/inf_permise/Rezervari/examinare.php.

În cursul lunii noiembrie, va fi anunțată programarea candidaților înscriși on-line la proba teoretică din primele luni ale anului 2018 și care vor fi reprogramați în decembrie 2017.

La Solicitarea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, începând cu 1 decembrie 2017 examenul la traseu va avea loc NUMAI la VASLUI, cu punct de plecare de la Sala Sporturilor.

Măsura a fost luată pentru a crește numărul cursanților examinați la proba practică.


Leave a Reply

%d bloggers like this: