Start înscrierilor la rezidențiat


Ministerul Sănătății organizează concurs de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Acesta va avea loc pe 19 noiembrie, în centrele universitare București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. Înscrierile se fac prin direcțiile de sănătate publică, până la data de 27 octombrie inclusiv.

“Programul de depunere a dosarelor va fi următorul: pentru zilele de luni până joi orele 9-15, respectiv 9-14 pentru zilele de vineri. Cuantumul taxei de participare se stabilește la suma de 360 de lei”, se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Pubică (DSP) Vaslui.

Concursul se desfășoară sub formă de test-grilă, cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, identice în toate centrele universitare în care se organizează concursul, pe o durată de patru ore. Detalii suplimentare despre tematica și bibliografia concursului, actele necesare întocmirii dosarelor, precum și modelul de cerere pentru înscrierea la examenul de rezidențiat pot fi obținute de pe site-ul DSP Vaslui.


Leave a Reply

%d bloggers like this: