Start lansat pentru Inter Traian


Inter Traian și-a zdrobit adversara din prima etapă a Campionatului Național de futsal Under 19, învingând Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni cu 15-3 (7-1).

Inter Traian Vaslui confirmă forma excelentă din ediția trecută de campionat, când a fost regina Moldovei la futsal Under 19. În prima etapă a Campionatului Național de anul acesta, formația pregătită de Remus Mustățea s-a jucat cu adversara, Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, pe care a învins-o cu scorul de 15-3 (7-1).

Oaspeții au contat doar în startul partidei, când au reușit să egaleze, scor 1-1. A urmat un adevărat galop de sănătate și o ploaie de goluri în poarta echipei din Fălticeni. Robert Chirilă, cu o triplă, Ovidiu Olaru, dublă, și Vlăduț Dudău au adus liniștea în tabăra vasluiană, la pauză diferența fiind de șase goluri.

Chiar dacă oaspeții au dat semne de revenire, reducând din diferență în două rânduri (7-2 și 8-3), vasluienii au pus capăt meciului cu o consecutivă de șapte goluri, Chipcea și Chirilă fiind eroii părții a doua, cu câte o dublă.

Etapa următoare, Inter Traian va evolua pe terenul Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.


Leave a Reply

%d bloggers like this: