Ştrandul, luat cu asalt


strand_vaslui1Canicula din ultimele zile i-a făcut pe vasluieni să ia cu asalt Ştrandul Municipal.
Vremea călduroasă i-a scos pe vasluieni la ştrand, iar apa de 25 de grade a fost numai bună pentru înotat. Aşa se face că sute de amatori de relaxare au dat buzna sâmbătă dimineaţa la Ştrandul Municipal. Nu s-au lăsat descurajaţi de ploaia de sâmbătă seară, aşa că s-au îngrămădit şi duminică la o baie în ştrand.Cu toţii au avut parte de toate ingredientele unei zile extraordinare de plajă şi baie. Soarele a ars cu putere, numai bine pentru un bronz. Şi în apă a fost la fel de plăcut. Pentru o răcorire de mai mare calitate, ca şi anul trecut, clienţii s-au putut răsfăţa cu un suc la terasă.
“E foarte frumos. Apa este curată, călduţă. E perfect. Nu avem de ce să ne plângem la acest capitol”, ne-a spus un vasluian.
Intrarea la ştrand costă la fel ca anul trecut: 7 de lei pentru adulţi, 4 lei pentru copii şi 7 lei şezlongul. Ca noutate, municipalitatea a introdus un sistem de abonamente. Pentru o lună, un adult plăteşte 100 de lei, iar copiii cu vârsta între 7 şi 16 ani, doar 50 de lei. Copiii până în 7 ani au intrarea liberă, însă numai însoţiţi de adulţi.


Leave a Reply

%d bloggers like this: