Surpriză la Gârceni


Campioana județeană, FC Gârceni, a pierdut acasă, în fața Hușanei Huși, scor 2-3. Hușenii s-au apropiat la trei puncte de ocupanta locului al II-lea, Flacăra Muntenii de Sus.

Etapa a 9-a a ligii a patra a adus o surpriză uriașă. Este vorba despre partida FC Gârceni – Hușana Huși. Campioana județeană a cedat surprinzător în fața echipei hușene, scor 2-3, după o primă repriză controlată clar de oaspeți, care au marcat prin Cătălin Tofan (2) și Jose Andre (1).

“Jocul s-a disputat sub imperiul dăruirii și în condițiile absenței a patru titulari, la care s-a adăugat eliminarea lui Cristi Solomon, din minutul 60. Recunoaștem că am avut parte și de noroc. Remarcații partidei ar fi toți jucătorii, dar mai ales portarul Andrei Axinte și atacantul Florin Mocanu. Sperăm la refacerea deplină a celor indisponibili, nerefăcuți complet în urma accidentărilor”, a declarat Cătălin Nicolau, antrenorul AS Hușana Huși.

Ca urmare, hușenii reușesc să se apropie la trei puncte de ocupanta locului al II-lea, Flacăra Muntenii de Sus, învinsă de ASS FC Vaslui.

Totodată, Juventus Fălciu a remizat inexplicabil, scor 1-1, cu Sporting Bârlad, iar Vitis Șuletea a câștigat duelul cu Racova Pușcași, scor 5-2. În derby-ul codașelor, FDR Tutova a trecut de Multim Perieni, scor 5-4.

După această rundă, ASS FC Vaslui conduce în clasament cu 25 de puncte, urmată de Flacăra Muntenii de Sus, 22 de puncte, podiumul fiind încheiat de Hușana Huși, cu 19 puncte.


Leave a Reply