“Terra” și-a desemnat câștigătorii la faza locală


În urma participării la etapa locală a concursului național de geografie “Terra”, 35 de elevi, marea lor majoritate din Huși, au obținut punctajul necesar pentru a merge mai departe.

Sâmbătă, 11 martie, la Școala Gimnazială “Anastasie Panu” din Huși a avut loc faza locală a concursului național de geografie “Terra”, la care s-au înscris 73 de elevi. În urma stabilirii rezultatelor, 35 dintre participanți au primit punctajul necesar pentru a se califica la etapa județeană.

La clasa a V-a, este vorba despre: Roberto Andrei Lules (Școala Gimnazială Râșești), Adina Georgiana Rogojanu (Școala Gimnazială Hurdugi), Mihnea Petru Ciupilan, Cristian Andrei Mihai, Lăcrămioara Mihaela Solomon (Școala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” Huși), Otilia Butnaru, Călin Mazilu, Florin Urzică, Ioana Alexa, Otilia Podoleanu (Școala Gimnazială “Anastasie Panu” Huși), Nicoleta Luca, Cristian Mocanu (Liceul Tehnologic “Petru Rareș” Vetrișoaia), Călin Constantin Busuioc, Măriuca Popescu, Șerban Ursu (Colegiul Național “Cuza Vodă” Huși).

La clasa a VI-a, elevii care merg în etapa următoare sunt: Anda Andrei, Ana Maria Bordeianu, Andrei Florin Buznea, Eduard George Costinescu, Loredana Maria Iacob, Ștefania Iancu, Teodora Elena Răpcianu, Anna Roman, Teodora Ruxandra Savin, toți de la Școala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” din Huși, Sabina Ana Panțiru, de la Liceul Tehnologic “Petru Rareș” Vetrișoaia, și Șerban Robert Prodan, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Huși.

La clasa a VII-a, câștigători au fost Liviu David Filip și Cristian Condurache, de la Școala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” din Huși, Alexandru Barboșanu, de la Liceul Tehnologic “Petru Rareș” din Vetrișoaia, Laura Ștefania Savin, de la Școala Gimnazială Duda, Andra Georgiana Crețu, Roxana Maria Costea și Mălina Prodan, de la Școala Gimnazială Epureni, Alice Georgiana Cozma, de la Școala Gimnazială Hurdugi, și Matei Zugravu, de la Colegiul Național “Cuza Vodă” Huși.


Leave a Reply

%d bloggers like this: