Tot primar PSD la Fruntișeni


Cu 73% dintre cele 771 de voturi valabil exprimate, candidatul PSD Ionel Onel și-a adjudecat postul de primar al comunei Fruntișeni la o distanță astronomică față de principalul rival.

În urma unei campanii electorale și a unor alegeri lipsite de incidente, Ionel Onel, candidatul PSD la Primăria Fruntișeni, și-a adjudecat fără drept de apel locul din fruntea instituției, cu 550 de voturi (73%) dintre cele 771 valabil exprimate. Pesedistul s-a situat la o distanță astronomică față de principalul contracandidat, liberalul Dumitru Mocanu, care a obținut doar 19%. Cel de-al treilea candidat, Gheorghe Anton, de la PMP, a luat doar 8%.

Reamintim că Ionel Onel a participat și la alegerile de anul trecut, însă din partea PNL, și a pierdut în favoarea fostului primar, pesedistul Neculai Lupu, la o diferență de numai patru voturi. Neculai Lupu a primit însă o condamnare definitivă pentru fapte de corupție.

Doar 784 dintre cei 1.407 locuitori ai comunei înscriși pe listele electorale s-au prezentat duminică la urne, în cele două două secții de votare din satele Fruntișeni și Grăjdeni.

Ionel Onel este profesor de geografie.


Leave a Reply