Trial pentru lotul național


Vasluienii Andrei Simion, Eduard Cioată și Vlad Hușanu, însoțiți de profesorul Laurențiu Cozma, au participat la o acțiune de selecție a FRH, care a avut loc la Bacău.

La sfârșitul săptămânii trecute, Bacăul a fost punctul central pentru handbaliștii juniori din regiunea Moldovei. Aproximativ 40 de sportivi născuți între anii 2000-2003 au fost prezenți, duminică, 10 septembrie, la Sala Sporturilor, pentru o acțiune de selecție organizată de Federația Română de Handbal (FRH), cu sprijinul Asociației Județene de Handbal Bacău.
Trialul a fost coordonat la nivel regional de antrenorul Gabriel Armanu (CSȘM Bacău). De altfel, juniorii de la CSȘM, medaliați cu aur și argint în campionatul 2016-2017, au fost convocați în număr mare la această acțiune de monitorizare a tinerelor talente, la care a fost prezent și antrenorul lotului național de juniori, spaniolul Jordi Giralt.
De la Liceul cu Program Sportiv Vaslui au participat Andrei Simion, Eduard Cioată și Vlad Hușanu, însoțiți de profesorul Laurențiu Cozma.


Leave a Reply

%d bloggers like this: