Turneul final e la Timișoara


Echipa de fotbal băieți Under 10 a Școlii ”Mihai Eminescu” Vaslui va juca pentru medalii la Timișoara, în cadrul turneul final al Cupei Tymbark Junior.

Campioana en-titre a Moldovei, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Vaslui, va participa în perioada 23-25 mai la turneul final al Cupei Tymbark Junior la fotbal Under 10.
Pe 24 mai, de la ora 9, la baza sportivă „Colterm” Timișoara, pe patru terenuri, se vor juca partidele din faza grupelor. La fiecare dintre cele două categorii de vârstă sunt calificate opt echipe, băieți și fete, care vor fi împărțite în urma tragerii la sorți care va avea loc pe 23 mai.
Pe 25 mai, începând cu ora 9, sunt programate meciurile pentru locurile 3-4 și marile finale la fiecare categorie de vârstă. Cele patru învingătoare din ultimul act, la categoriile U10 și U12, băieți și fete, vor fi desemnate campioane ale Cupei Tymbark Junior. Finalele vor fi transmise în direct la FRF TV, pe Facebook FRF și pe Facebook Cupa Tymbark Junior.
Spectatorii care vor asista la jocurile din faza finală a Cupei Tymbark Junior vor avea parte de concursuri distractive cu multe premii surpriză.
Finaliștii vor fi premiați de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, alături de ambasadorii turneului, dublul câștigător al Cupei Campionilor Europeni, Miodrag Belodedici, și jucătoarea naționalei feminine de fotbal, Maria Ficzay.
Cupa Tymbark Junior se desfășoară la nivel național și este organizată de Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și Tymbark Maspex România, prin brandul Tymbark.


Leave a Reply

%d bloggers like this: