Un municipiu administrat fără greșeală: Vasluiul, premiat pentru excelența în amenajarea spațiilor verzi!


Primarului Vasile Pavăl i s-a decernat premiul de excelență în amenajarea spațiilor verzi, parcuri și locuri de joacă, în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România.

Ateneul Român a găzduit prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România, desfășurată sub înaltul patronaj al președintelui României, Klaus Iohannis. Evenimentul și-a propus premierea performanței în zece domenii de interes pentru administrația locală: educație, sănătate, transport, iluminat public, sisteme de încălzire, promovarea și susținerea antreprenoriatului, amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă, promovarea turismului, digitalizare, transparență.

„Am participat la prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România, o gală ce premiază rezultate notabile în anumite domenii din administrația publică locală. Și, fiindcă eu cred că administrația publică locală trebuie să fie performantă și aceste performanțe trebuie cunoscute, am acordat înaltul patronaj acestei prime gale și cred că este bine ca publicul să vadă cum anumite administrații reușesc realmente să performeze pentru comunitățile lor”, a declarat președintele României.

Cu această ocazie, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a primit distincția pentru “Excelență în amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă”.

„A fost un început de săptămână și de lună frumos, când numele Vasluiului a fost rostit și aplaudat la nivel național, la Ateneul Român, la prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România. Cele 103 municipii au concurat pentru obținerea premiului de excelență pe zece domenii. Noi am aplicat la două secțiuni și am primit premiul de excelență în amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă. Este o recunoaștere importantă pentru că eu și echipa Primăriei Vaslui ne-am străduit să dăm o față frumoasă orașului. A fost o onoare să primesc acest premiu, nu ne așteptam. Pot spune că Vasluiul a fost la înălțime la Ateneul Român”, a menționat primarul Vasile Pavăl.


Leave a Reply

%d bloggers like this: