Un plus în educație


Centrul de Informare Europe Direct, Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar Județean Vaslui au organizat evenimentul „Erasmus, un ^ în educație”, în cadrul căruia au fost prezentate proiectele de succes implementate de liceele vasluiene.

Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui a găzduit evenimentul ”Erasmus, un ^ în educație”, menit să marcheze împlinirea a 30 de ani de programe europene în educație, formare și tineret la nivel european și 20 de ani în România. Programul Comisiei Europene, “Erasmus”, a început în 1987, atunci când se adresa în mod exclusiv studenților, a crescut și a înglobat formarea profesională, educația școlară, educația adulților, tineretul și sportul.

„Erasmus, un ^ în educație” a cuprins un târg de proiecte și o conferință, având ca scop promovarea proiectelor de succes implementate de liceele din județ, finanțate de Comisia Europeană prin intermediul Programului Erasmus^, cu accent pe componentele Formare Profesională (VET) și Educația adulților. Acțiunea face parte din suita activităților proiectului „Centrul de Informare Europe Direct Vaslui”, cofinanțat de Comisia Europeană prin reprezentanța sa din România, în cadrul programului „Selectarea structurilor gazdă pentru centrele de informare ale Rețelei Europe Direct 2013-2017”.


Leave a Reply