Vasluienii se școlesc la Barcelona


Răzvan Boiță și Cristian Turcu, selecționați prin proiectul ”Performanța Are Viitor”, vor fi școliți de antrenorii Barcelonei Escola.

Vasluienii Răzvan Boiță și Cristian Turcu sunt prezenți la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, alături de echipa “Performanța Are Viitor”, rezultată în urma selecțiilor desfășurate de Federația Română de Fotbal și Gillette începând cu august 2016.
Zece dintre cei unsprezece jucători au intrat deja sub comanda celor trei scouteri ai proiectului, Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, urmând ca echipa să fie completată de Robert Valentin Belei, un talent descoperit în provincia Castellón, Spania.
Tinerii fotbaliști, cu vârste între 10-14 ani, vor fi vizitați în cantonament de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și de secunzii selecționerului Cristoph Daum, Ionuț Badea și Rudi Verkempinck.
Echipa “Performanța Are Viitor” va face vineri un antrenament alături de antrenorii FC Barcelona Escola, urmând ca în weekend să asiste din tribune la partida FC Barcelona – Eibar, ultima pentru catalani în acest sezon de campionat.


Leave a Reply

%d bloggers like this: