Viața bate filmul: Menajeră plătită cu leafă de director


AJOFM Vaslui are la dispoziție două posturi de menajeră de hotel în Germania, plătite cu circa 2.000 de euro pe lună.

Există “miracole“ pe piața muncii, însă din străinătate, unde o simplă menajeră este plătită cu o leafă de director plin de la noi, respectiv cu 2.200 de euro. Jobul este oferit de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, prin rețeaua EURES și intermediat de Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională Baden Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german – un hotel. Activitatea viitorului lucrător presupune curățenie în camere și în toate celelalte spații din hotel. Experiența anterioară în domeniu constituie avantaj.

Pentru acest job, candidații trebuie să aibă o fire prietenoasă, să fie flexibili și răbdători. Se mai cer cunoștințe de limba germană, cel puțin de nivelul A2. Contractul de muncă este sezonier, respectiv până pe 30 septembrie sau 15 octombrie. CV-urile trebuie expediate până la data de 7 iulie, completate la calculator în limba germană, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea „Housekeeper“.

O a doua ofertă pentru o menajeră în Germania este de la un hotel din Deggenhausertal. Activitatea viitorului lucrător presupune curățenie în camere, în zona de spa, piscină, restaurant și alte spații din hotel. Se cere experiență în domeniu și vorbirea limbii germane la nivelul A2. Angajatorul poate asigura și cazare. Salariul pornește de la 1.798 de euro brut/lună. Contractul de muncă va fi permanent, iar programul de lucru, cu normă întreagă (39 de ore/săptămână). CV-urile trebuie expediate până la data de 8 august, completate la calculator în limba germană, la adresa de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului „10000-1149062667-S“.


Leave a Reply

%d bloggers like this: