Victoria, campioană la minifotbal


minifotbalVictoria Unistil este noua campioană judeţeană la minifotbal. Echipa coordonată de Daniel Moşneagu va reprezenta Vasluiul la barajul zonal de la Roman.
Cea de-a treia ediţie a Campionatului judeţean de minifotbal a fost cea mai disputată de până acum, titlul jucându-se până în ultima etapă. În cele din urmă, Victoria a devenit campioană judeţeană şi va reprezenta Vasluiul la barajul de accedere la turneul final, care va avea loc la Roman, urmând a întâlni campioanele din Piatra Neamţ şi Braşov.
“E un turneu puternic, cu două echipe bine puse la punct. Avem şansa a doua, însă ne vom bate pentru a obţine rezultate meritorii. Mingea e rotundă şi nu se ştie ce va fi”, a declarat Daniel Moşneagu, coordonatorul campioanei judeţene.Competiţia a adunat la start aproape 500 de jucători legitimaţi, reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Minifotbal (AJMF) declarându-se mulţumiţi de modul cum s-a desfăşurat întrecerea.
“A fost un sezon lung, început în septembrie anul trecut, cu foarte mulţi jucători. Cred că au fost nişte competiţii reuşite. Au fost şi lucruri mai puţin plăcute, dar una peste alta cred că ne-am atins scopul, de a aduce lumea către mişcare”, a declarat Costinel Botez, preşedintele AJMF Vaslui.
Cupa României a fost câştigată de Zimbru, care s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa celor de la Voltaj. Zimbru va reprezenta Vasluiul la turneul final al întrecerii, care va avea loc la Sibiu.
“Provenim dintr-un campionat mai puţin puternic. Suntem în faza de organizare. Probabil că în câţiva ani vom putea vorbi de echipe puternice şi la Vaslui. Şi anul trecut am avut rezultate onorabile”, a mai spus Botez.
Reprezentanţii AJMF Vaslui au ţinut să confere trofeul Fair-Play echipei Voltaj. Cel mai bun portar a fost declarat Sebastian Mardare (Voltaj), golgheterul competiţiei a fost Tiberiu Bucur (Zimbru), iar cel mai tehnic jucător a fost Ionel Ciprian Petruţ (Victoria).
Au fost evidenţiate şi echipele PNV şi Spartanii, care au promovat în prima ligă după ce au câştigat meciurile de baraj cu Simba, respectiv Smaratex Boys.


Leave a Reply

%d bloggers like this: