Violată de şapte golani din Văleni: Coşmarul unei eleve


abuzata_sexual_blurŞapte indivizi din Văleni, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, au violat o elevă de 18 ani, după ce au acostat-o în staţia de autobuz. Fata se întorcea de la şcoală şi aştepta autobuzul pentru a ajunge acasă, la Muntenii de Sus. Şase dintre agresori au fost arestaţi aseară, iar al şaptelea este căutat de poliţişti, el fugind la Bucureşti după comiterea faptei.

Luni seară, în jurul orei 19.30, în timp ce se întorcea de la şcoală, o elevă domiciliată în Muntenii de Sus s-a întâlnit într-o staţie de autobuz din municipiul Vaslui cu Silviu Burada, 20 de ani, şi Paul Burlacu, 27 de ani, iar aceştia s-au oferit să o conducă acasă cu maşina. Cei doi s-au îndreptat însă spre un câmp din apropierea localităţii Văleni, unde i-au chemat pe Silviu Avădanei, 21 de ani, Petrică Bolboceanu, 22 de ani, Ionuţ Boicu, 20 de ani, şi Alin Rotaru, 18 ani.
„Trei dintre tineri au întreţinut raporturi sexuale cu victima împotriva voinţei acesteia. Plângând, le-a solicitat în repetate rânduri să fie dusă acasă”, a declarat subcomisar Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.
După ce au violat tânăra rând pe rând, indivizii s-au deplasat în apropierea satului Moara Domnească, unde a fost chemat un alt tânăr, de 19 ani, din Văleni, Ionuţ Surleac. Golanii au forţat din nou victima să întreţină raporturi sexuale, deşi aceasta a continuat să-i implore să o lase în pace.
După trei ore de chinuri, în jurul orei 22.30, violatorii au dus victima la domiciliu şi i-au cerut să nu spună nimănui despre cele întâmplate. Ajunsă acasă, fata le-a relatat totul părinţilor, care au sesizat poliţiştii prin apel la numărul de urgenţă 112. De asemenea, a fost solicitată şi o ambulanţă, eleva fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru îngrijiri medicale.
Cadrele Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui au reţinut imediat şase dintre tinerii implicaţi în comiterea faptelor, pe care i-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi audierea lui Petrică Bolboceanu, care a părăsit localitatea de domiciliu şi a fugit în capitală.
Pentru infracţiunea de viol, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la 12 ani, iar pentru infracţiunea de lipsire de libertate, închisoare de la unu la şapte ani.


5 răspunsuri pentru: Violată de şapte golani din Văleni: Coşmarul unei eleve

 1. Anonim says:

  Astia din Vaslui,se pare ca si-au gasit un hobby. Spun asta pentru ca mai cunosc un nenorocit care face asa ceva in Iasi. Ameninta fetele cu moartea daca nu stau,isi mai ia un prieten si le duc in camp. I se facuse dosar nebunului dar pentru ca ta’su lucreaza la primaria din Vaslui,scapa nenorocitul basma curata. Din cauza nenorocitului asta,eu nu mai dau de cineva drag,ca a ajuns pe mana lui.
  Evident ca nu veti publica mesajul asta ca e vorba de cineva care lucreaza in primarie. Faceti ceva oameni buni sau nebuni,ca maine poate fi chiar copilul vostru si veti vedea ca nu aveti castig de cauza.

 2. no name says:

  Timpul nu se poate da inapoi, dar, astia 7 ar trebui incarcerati cu pedeapsa maxima intr-o inchisoare plina de violatori si homosexuali si criminali, sa ii f*ta in c*r si sa le traga la m*ie 24/24, 7/7 si daca se poate si suplimentar cate 2-3 de-odata, si din cand in cand, daca isi pierd cunostinta sa se p*se pe ei sa isi revina

 3. eu says:

  cum se numeste fata?

 4. tu says:

  cine e fata?

Leave a Reply

%d bloggers like this: