Voluntariatul prinde contur


Tinerii din Vaslui se implică tot mai mult în activități de voluntariat. În acest an, Direcția Județeană de Tineret și Sport va derula peste 130 de evenimente, la care se va pune accent pe dezvoltarea aptitudinilor și abilităților personale ale tinerilor voluntari.

În cadrul Colegiului Prefectural de săptămâna trecută, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) Vaslui, Răducu Tatu, a vorbit despre importanța voluntariatului, subliniind că instituția pe care o coordonează este implicată în mai multe proiecte anuale, cum ar fi “Săptamana Națională a Voluntariatului”, “Ziua Națională a Tineretului”, „Gala voluntarului”, care sunt completate, pentru perioada de vară, de activități de voluntariat și educație nonformală care se desfășoară în Centrul de Agrement “Poiana Căprioarei”.
”Vor avea loc cursuri de animație culturală, educație rutieră, orientare turistică, protecția mediului, la care sunt așteptați să participe peste 500 de tineri din Vaslui, în cadrul proiectelor Vacanța în siguranță, Team building pentru voluntarii vasluieni, Primul ajutor”, a declarat Răducu Tatu.
În acest an, DJST Vaslui este implicată în peste 130 de evenimente sportive și educative, la care vor participa sute de tineri voluntari.


Leave a Reply