Votați corala vasluiană! “Fantasia”, la Gala Premiilor Excelsior


Duminică, de la ora 14.45, în direct la TVR 2, va avea loc finala Galei Premiilor Excelsior. Printre cele zece coruri participante se regăsește și “Fantasia”. Vasluienii vor avea ocazia să voteze corala coordonată de profesorul Vasile Negură, prin sistemul Televoting.

“Fantasia” duce numele Vasluiului pe scena celui mai important eveniment coral din acest an. Este vorba despre Gala Premiilor Excelsior. Corala coordonată de profesorul Vasile Negură a trecut de preselecția națională și se va duela pentru premiile organizatorilor, alături de alte nouă formații din țară.

Evenimentul va fi transmis în direct la TVR 2, duminică, 10 decembrie, de la ora 14.45, iar vasluienii vor avea ocazia să susțină “Fantasia” prin sistemul Televoting. Fiecărei piese i se va aloca un număr de telefon, care se va afișa pe parcursul melodiei. După mesajul „START VOT”, telespectatorii vor putea vota de pe același număr de telefon pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare, astfel: prin sms, trimițând un mesaj text cu numărul de concurs al piesei preferate, prin apel vocal, tastând numărul de concurs al piesei preferate.

”Voturile vasluienilor se vor transforma în puncte, care pot aduce un premiu pentru «Fantasia». Clasamentul final se va stabili pe baza punctajelor acordate de juriu și televoting. În caz de balotaj, câștigă corul care are cele mai multe note de 10. Dacă și atunci se constată egalitate, se iau în calcul cele mai multe note de 9 și tot așa, până când se poate face departajarea. Dacă se menține totuși egalitatea între corurile notate, juriul va decide corul câștigător”, a declarat profesorul Vasile Negură.

Gala Premiilor Excelsior va fi prezentată de cunoscuta jurnalistă Iuliana Tudor.


Leave a Reply

%d bloggers like this: