„Wazary Dojo” Bârlad, premii pe bandă rulantă


Rezultate excelente obținute de practicanții de arte marțiale de la Clubul „Wazary Dojo” la Cupa României la BJJ 2018. Ei s-au întors acasă cu 16 medalii, dintre care cinci de aur.

Sâmbătă, 17 februarie, Asociația Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad a participat la cea de-a XI-a ediție a Cupei României la BJJ (Brasilian Jiu Jitsu), o prestigioasă competiție de arte marțiale, desfășurată în Sala „Concordia”, din comuna Chiajna, județul Ilfov. Clubul bârlădean a concurat cu un lot de 14 luptători cu vârste între 9-18 ani, care și-au demonstrat superioritatea și au cucerit medalii.

„Wazary Dojo” Bârlad se laudă cu un total de 16 medalii, dintre care cinci de aur, nouă de argint și două de bronz. Pe prima treaptă a podiumului au urcat Rareș Burcă (două medalii, la două categorii), Andrei Burcă, Ana Maria Mazilu și Silvia Burcă. Argint au câștigat Beatrice Stan (două medalii), Eduard Stupu, David Angheluță, Alexandru Albu, Alexandra Crăciun, Teodora Marin, Roxana Iancu și Iuliana Lazăr, iar cele două medalii de bronz au fost obținute de Mara Cruceanu și Darius Negrescu. Louis Gănceanu a punctat la capitolul experiență.

„La Cupa României de BJJ s-au înscris peste 700 de sportivi, de la 53 de cluburi din șase țări, dintre care peste 300 au fost copii. Sunt mândru de luptătorii noștri, care au arătat că sunt pregătiți pentru Campionatul Național de Kempo Submission, care va avea loc în curând”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

Competiția, organizată de Asociația “Pro BJJ”, Clubul Sportiv „Absoluto” București și “BJJ Belt League” România, contează ca primă etapă a campionatului de Brasilan Jiu Jitsu – Belt League. Cea de-a doua, Belt League Vipguard, va avea loc peste câteva luni și va fi găzduită de Tecuci, urmând ca a treia etapă, Tomis Open BJJ, găzduită de Constanța, să aibă loc spre sfârșitul anului.


Leave a Reply

%d bloggers like this: