Aleșii hușeni se reunesc în ședință

Ședința CL Huși este programată joi, 29 martie, pe ordinea de zi fiind trecute 23 de puncte. Primarul Ioan Ciupilan va prezenta raportul privind situația economică, socială și de mediu a orașului.

Consiliul Local (CL) Huși a afost convocat pentru joi, 29 martie, de la ora 15, de primarul Ioan Ciupilan, în ședința ordinară pe luna în curs. Aleșii ar urma să analizeze și să voteze 23 de puncte, cu tot cu “Diverse”.

Unul dintre cele mai importante proiecte de hotărâre se referă la înființarea unei linii de gardă la domiciliu, în specialitatea radiologie, în cadrul Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian”. Un altul se referă la modificarea unei hotărâri de CL din data de 7 martie, care face referire la aprobarea listei de repartizare a locuințelor tip ANL.

În aceeași ședință, consilierii sunt chemați să-și dea acordul privind “aprobarea prelungirii delegării gestiunii serviciului de transport public local prin curse regulate, efectuat pe raza municipiului Huși”. Pe ordinea de zi se va afla și un punct privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul “Reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale pentru corp clădire C1 Colegiul Agricol «Dimitrie Cantemir»”, în vederea accesării unei finanțări în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Alte două proiecte se referă la rezultatele evaluărilor managerilor de la Biblioteca Municipală “Mihai Ralea” și Casa de Cultură “Alexandru Giugaru”.

Un alt proiect important este cel privitor la “aprobarea execuției bugetului local și bugetului instituțiilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii și subvenții, încheiată la data de 31.12.2017”.

Tot joi, edilul-șef va prezenta raportul privind starea economică, socială și de mediu a Hușului pe anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 11 =