Hușenii, chemați să adopte câini

Îngrijorați de numărul tot mai mare de câini fără stăpân, reprezentanții societății Ecosalubrizare Prest Huși îi învită pe hușeni la adopții. Patrupedele oferite spre adopție sunt strânse de pe domeniul public din municipiul Huși și pot fi adoptate din adăpostul situat pe șoseaua Huși-Averești. Câinii adoptați vor beneficia de servicii veterinare – vaccinare, sterilizare, li se vor monta microcipuri și au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoși.

Conducerea societății Ecosalubrizare Prest SRL Huși lansează un apel către toți iubitorii de animale pentru a putea stopa fenomenul câinilor fără stăpân, care “tinde să ia amploare și să devină un adevărat pericol public”. “Iubitorii de animale din municipiul Huși își pot găsi un prieten pe viață! Patrupedele oferite spre adopție sunt strânse de pe domeniul public din municipiul Huși și pot fi adoptate din adăpostul situat pe șoseaua Huși-Averești. Persoanele care doresc să adopte un câine fără stăpân trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate. Câinii adoptați vor beneficia de servicii veterinare – vaccinare, sterilizare, se vor monta microcipuri și au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoși”, anunță conducerea societății într-un comunicat.

Câinii pot fi adoptați pe toată perioada anului, de luni până vineri, în intervalul orar 10-18.

“Întocmirea documentelor pentru adopția câinilor fără stăpân se face la sediul societății, situat în municipiul Huși, strada Ștefan cel Mare, nr. 18, bloc L4, scara A, telefon 0235.480.511”, se arată în același anunț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 9 =