Meciul RC Bârlad – ACS Tomitanii Constanța, reprogramat

Sâmbătă, 24 martie, echipa reprezentativă de rugby a Bârladului ar fi trebuit să dispute cea de-a doua partidă din returul Diviziei Naționale de Seniori (DNS), sezonul competițional 2017-2018. Din păcate, meciul nu s-a mai jucat din cauza vremii nefavorabile – cod galben de ninsoare și vânt puternic – și a fost reprogramat pentru 3 mai, de la ora 11.

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a stării impracticabile a terenurilor, etapa a IX-a a DNS a fost amânată. Partidele sunt reprogramate astfel: RC Bârlad – ACS Tomitanii pe 3 mai, Știința Petroșani – RCM Galați pe 6 aprilie, SCM Gloria Buzău – CSUAV Arad pe 5 aprilie și CS Năvodari – CSM Bucovina Sucveava pe 6 aprilie”, este mesajul postat  pe pagina de facebook a Federației Române de Rugby.

După opt etape jucate, sportivii RC Bârlad, antrenați de Ioan Harnagea, se află pe locul IV în clasamentul provizoriu, cu 24 de puncte, după ACS Tomitanii Constanța (35 de puncte), SCM Gloria Buzău (30 de puncte) și CS Năvodari (29 de puncte), dar înaintea CS Știința Petroșani (15 puncte), RCM Galați (11 puncte), CSM Bucovina Suceava (8 puncte) și CSUAV Arad (5 puncte).

Etapa a X-a va avea loc pe 31 martie, când RC Bârlad va juca pe terenul RCM Galați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 3 =