Bursa generală a locurilor de muncă

Laura Toporăscu

Vasluienii aflați în căutarea unui serviciu vor avea o nouă șansă la Bursa generala a locurilor de muncă, programată pentru 20 aprilie, la sediul Centrului Județean de Resurse pentru Asistență Educațională, din strada Donici, nr. 2, la Centrul Militar Bârlad, din strada 1 Decembrie, nr. 25, sau la Casa Armatei Huși, din strada General Teleman, nr. 6.

Obiectivul principal al evenimentului îl constituie creșterea gradului de ocupare prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente.

“Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toți cei interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de posturi vacante, pentru a putea astfel să aleagă în conformitate cu pregătirea profesională sau, în ultimă instanță, să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. Agenții economici care vor participa la bursă vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM).

Pentru rezervarea standurilor, agenții economici interesați se pot adresa:

– Vaslui – sediul AJOFM, din str. Spiru Haret, nr. 5, camera 1, parter, fax 0235/317717, email ajofm@vs.anofm.ro;

– Bârlad – sediul ALOFM, din b-dul Epureanu, nr. 8, telefon 0235/419280;

– Huși – sediul ALOFM, din str. A.I. Cuza, bl. 45, sc. A, parter, telefon 0235/481720.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + 18 =