Concursul Național de Interpretare la Pian „MuzArt”

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui, Geanina Tofan, sâmbătă, 31 martie, pe scena Centrului Cultural “Alexandra Nechita”, se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Concursului Național de Interpretare la Pian „MuzArt”. Evenimentul a fost inițiat în 2012 de profesorul Beniamin Harii și susținut organizatoric, la fiecare dintre ediții, de Primăria municipiului Vaslui.

Aceiași doi parteneri, Asociația Culturală MuzArt și Primăria Vaslui, au reunit în juriu muzicieni consacrați, personalități ale artei pianistice și pedagogice din Iași: conf.univ.dr. Mihaela Constantin, lect.univ.dr. Ioan Florin Diaconu și lect.univ.dr. Andrei Enoiu.

“Anul acesta vom avea peste 100 de concurenți din Vaslui, Iași, Galați, București, Cluj, precum și 16 din Republica Moldova. Juriul va acorda trei premii speciale, în numele și din partea Primăriei Vaslui, concurenților care vor obține punctajul maxim la categoria lor de vârstă: 800 de lei, 500 de lei, 300 de lei. Urăm un călduros bun venit la Vaslui tuturor participanților și dorim succes concurenților!”, ne-a declarat directorul concursului, prof. Beniamin Harii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 10 =