HCDS Constanța-HC Vaslui 36-28 (18-16): Au rezistat o repriză!

Handbaliștii Vasluiului au mers cap la cap o repriză, după care Dobrogea Sud, cu două consecutive a patru goluri, s-a distanțat pe tabelă, cât pentru o victorie confortabilă.

HC Vaslui a emis pretenții doar o repriză în fața Dobrogei Sud Constanța, perioadă în care a demonstrat că poate fi peste câștigătoarea Cupei. Dovadă că handbaliștii lui Bozo Rudic au condus pe tabelă cu patru minute înainte de pauză, scor 15-14, însă au primit două goluri în mai puțin de un minut, astfel că gazdele au plecat la vestiare la adăpostul a două goluri.

La reluare, Vasluiul a contat doar opt minute. Constănțenii au avut o consecutivă de cinci goluri, mărindu-și avantajul la șapte goluri, scor 25-18. Oaspeții n-au mai avut claritate în faza ofensivă, iar jucătorii lui Sandu Iacob au profitat la maxim, astfel că diferența pe tabelă a crescut la nouă goluri, scor 29-20.

Finalul a fost unul mai relaxant pentru gazde, iar victoria a fost una facilă, scor 26-28, rezultat care contează mai multe pentru Constanța și mai puțin pentru Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =