“Fight Club Titans” Bârlad, 32 de medalii la Brăila!

Toți cei 27 de sportivi legitimați la “Fight Club Titans” Bârlad care au participat la Cupa „Danubius” și Cupa României la Pangration Athlima, găzduite la Brăila, au urcat pe podium. În total, ei au cucerit 32 de medalii, dintre care 21 de aur.

Cei mai buni luptători din țară și-au dat întâlnire, sâmbătă, 31 martie, la Brăila, în cadrul prestigioasei competiții de arte marțiale Cupa „Danubius”. Este vorba despre un concurs de Brazilian Jiu Jitsu, aflat la a VI-a ediție, organizat de Clubul Sportiv „Daos” și găzduit în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Brăila. În premieră, tot acolo s-a desfășurat și Cupa României la Pangration Athlima, organizată de același club împreună cu Federația Română de Pangration Athlima.

Printre cele 28 de cluburi participante din țară și Republica Moldova s-a numărat și “Fight Club Titans” Bârlad, care s-a înscris cu 27 de sportivi, la categoriile Copii și Adulți. Toți au demonstrat că au valoare, ei cucerind nu mai puțin de 32 de medalii, dintre care 21 de aur, nouă de argint și două de bronz.

La Copii, clubul bârlădean s-a clasat pe locul I la Brazilian Jiu Jitsu. Aurul a fost cucerit de Mihai Gheghici (categoria 5-6 ani), Nicolas Rășcanu (5-6 ani), Iasmina Căpraru (6-7 ani), Patric Codreanu (5-6 ani), Alexandra Țibuleac (9-10 ani), Andreea Papuc (9-10 ani) și Fabrizio Pușcașu (intermediari, 10-11 ani). Argint a luat Raul Roman (8 ani), iar bronz Narcis Boghiu (8 ani).

La Pangration Athlima, s-au obținut următoarele rezultate: aur pentru Andrei Rusu (categoria 33 kg), Alberto Diea (50 kg), Ștefania Arustei (60 kg), Vlad Codreanu (55 kg), Iulia Dumitru (intermediari, 38 kg), Nicoleta Stoica (12-13 ani) și Mario Butnaru (36 kg); argint pentru Denis Mocanu (33 kg), Adriana Boghiu (33 kg), Laura Toma (8 ani) și Ayana Brumă (31 kg); bronz pentru Andreea Diaconu (45 kg).

Din delegația cu care s-a deplasat clubul bârlădean la Brăila au făcut parte și șase luptători înscriși la Adulți. La Cupa „Danubius”, aur au obținut Ionuț Rotaru (-70 kg) și Dumitru Iulian (-58 kg), iar la Cupa României la Pangration Athlima, Marius Cordaș (82 kg) și Ionuț Broștic (-70 kg). Argint au primit Răzvan Râmboi (-76 kg), Ionuț Broștic (Open) și Alex Năstase (65 kg).

„Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute. Le mulțumesc sportivilor pentru efortul depus, precum și părinților pentru sprijin și pentru încurajarea copiilor de a face sport. Nu în ultimul rând, le mulțumesc celor care ne sprijină în activitate”, ne-a declarat Marian Rădoi, unul dintre antrenorii clubului bârlădean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =