“Kentai Dojo”, pe podium la Brăila

Practicanții de arte marțiale de la clubul „Kentai Dojo” Bârlad au revenit cu șapte medalii de la Cupa „Danubius”.

 Pe 31 martie, Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad a participat la cea de-a VI-a ediție a Cupei „Danubius” Brăila, un concurs de Brazilian Jiu Jitsu. Delegația a cuprins șapte sportivi, care au concurat la mai multe categorii de greutate și vârstă, în final, toți cucerind medalii.

Pe locul I s-au clasat Răzvan Sălceanu (14-15 ani, -65 kg) și fratele său Daniel Sălceanu (16-17 ani, -50 kg).

Argintul a fost cucerit de Anastasia Lupu (10-11 ani, ^45 kg) și Federico Spiridon (10-11 ani, -60kg).

Nu în ultimul rând, medalii de bronz au fost obținute de Gabriela Zaldoiu (14-15 ani, -65 kg), Gabriel Cruceanu (11-12 ani, -55 kg) și Claudiu Lupu (12-13 ani, -55 kg).

La concurs au participat circa 320 de sportivi din 28 de cluburi, din Bârlad, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești și Republica Moldova.

„A fost un concurs solicitant, atât din cauza numărului mare de participanți, cât și faptului că sportivii au fost foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic. Am numai cuvinte de laudă pentru elevii mei, care au dat tot ce au avut mai bun pe saltea, și le mulțumesc pentru aceste rezultate frumoase! Nu în ultimul rând, le mulțumesc părinților pentru deosebitul sprijin acordat!”, ne-a declarat Daniel Vasilache, președintele „Kentai Dojo”.

Concursul a fost organizat de Clubul Sportiv „Daos” Brăila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =