“Am găsit părinți îngrijorați de ziua de mâine”: “Solidar”, cu daruri la Hoceni

În preajma sărbătorilor pascale, voluntarii Asociației “Solidar” au vizitat 24 de familii cu peste 70 de copii, precum și numeroase persoane vârstnice din Hoceni, cărora le-au împărțit diverse bunuri din partea donatorilor.

Pe 29 martie, voluntarii Asociației “Solidar” – filialele Vaslui și Huși au mers în comuna Hoceni, unde au vizitat 24 de familii cu peste 70 de copii, dar și vârstnici singuri, cu probleme de sănătate.

“Ne-am dorit ca, în prag de sărbători pascale, să încercăm – și cred că am reușit – să le aducem bucurie celor care sunt mai puțin norocoși. Darurile noastre au constat în articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente, dulciuri și scutece. Am găsit familii cu copii frumoși și luminoși, isteți și zâmbitori, dincolo de neajunsurile de fiecare zi. Am găsit părinți îngrijorați de ziua de mâine, bătrâni bolnavi, imobilizați la pat. Vreau să punctez că am făcut cadou și două televizoare pentru Maricica Ropota, din satul Tomșa, și Ștefan Stoica, din satul Barboși”, a declarat Laura Parfene, coordonatoarea voluntarilor hușeni.

“Alături de noi a fost doamna Nela Drăghici, asistent social la Primăria Hoceni, care ne-a însoțit și ne-a sprijinit la identificarea familiilor. Asociația «Solidar» apreciază în mod deosebit activitatea doamnei asistent social, care demonstrează dedicare și implicare la un compartiment atât de solicitant, atât de complex și de important în aceste vremuri. Prin grija domnului primar Vasile Țabără, căruia îi mulțumim, ni s-a asigurat transportul donațiilor la beneficiari. Îi mulțumim și domnului șofer Maricel Profir. Ca de fiecare dată, mulțumirile noastre se îndreaptă și către donatori, oameni foarte generoși care ne sunt alături”, au menționat voluntarii “Solidar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + eleven =