Dansatoarele din Bârlad, premii „fără număr” la Târgu Mureș

Rezultate foarte bune obținute de Școala de dans „Monique” Bârlad la Concursul Național „Buburuza de Aur 2018”, la care au participat peste 900 de copii. Nu mai puțin de 16 premii au cucerit bârlădencele la categoriile de vârstă la care au participat, inclusiv Trofeul „Buburuza de Aur”, pentru cea mai bună școală de dans din competiție.

Astfel, trupa „Mini happy kids” a obținut premiul pentru cea mai bună coregrafie cu dansul „The Minions” și a primit un voucher de 100 de euro, iar „Pretty girls” a fost desemnat cel mai bun trio în urma evoluției cu numărul „dans indian” și a fost răsplătit tot cu 100 de euro.

Trupa „Little stars” a primit premiul pentru cea mai bună coregrafie Modern (voucher de 100 de euro), iar trupa „Magic dance” a luat premiul pentru cea mai bună coregrafie Urban (voucher de 100 de euro).

La fel de bine s-au descrcat și formațiile „Mini happy kids”, „Sweet candy”, „Miniboom”, „Magic dance”, „Little stars”, „Pretty girls” și „Magic girls”, care au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Nu în ultimul rând, duo-ul format din Antonia și Andrei a ocupat locul II, ca de altfel și trupa „Lala dance” și dansatoarea Beatrice Prisecaru, în timp ce trupa „Speed Light Crew” a ocupat locul III.

„Școala de dans «Monique» a mers la Târgu Mureș cu 115 copii înscriși cu 11 coregrafii și a fost pe podium la toate categoriile de vârstă”, ne-a declarat Monica Avram Tiron, coregraf la „Monique”.

Concursul a fost organizat de Asociația Sportivă Club „Together Dance” Târgu Mureș și s-a adresat preșcolarilor și elevilor înscriși într-o formă de învățământ de stat sau privat care se pregătesc la cluburile și palatele copiilor din țară, precum și copiilor care frecventează școli și cluburi private de dans.

Un răspuns pentru: Dansatoarele din Bârlad, premii „fără număr” la Târgu Mureș

  1. Crina says:

    La cati bani mananca Monica de la parintii copiilor din oras trebuia sa castige concurzul”Dinozaurul de aur”.Cand elibereaza si ea un bon fiscal pe sumele incasate la fiecare scoala sau la club?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − four =