Sporting Juniorul Vaslui – Dinamo București 0-0: Penalty refuzat vasluienilor

Sporting Juniorul a ratat cât pentru un întreg campionat în fața lui Dinamo, într-un meci în care centralul le-a refuzat gazdelor un penalty indubitabil.

Sporting Juniorul Vaslui nu mai ține pasul cu Viitorul Constanța, care s-a distanțat la șase puncte în fruntea clasamentului seriei Est din Liga Elitelor U17.

Vasluienii au oferit un spectacol frumos în fața lui Dinamo, adversară care a fost inexistentă în atac, preferând o apărare pe două linii. Cu toate acestea, fotbaliștii pregătiți de Cornel Cracea au pus presiune în ofensivă, întrecându-se în ratări. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Octav Cracea, mingea șutată de mijlocașul vasluian întâlnind transversala.

În prima parte, centralul partidei i-a refuzat lui Sporting Juniorul un penalty clar, asumat și de banca oaspeților, care au recunoscut că jucătorul vasluian a fost faultat în careul de 16 m.

S-a terminat 0-0, a doua remiză consecutivă bifată de formația vasluiană pe teren propriu.

Cu acest rezultat, Sporting Juniorul Vaslui se menține pe locul secund, cu 25 de puncte, iar următoarea etapă are meci decisiv la București, cu Juventus, principala contracandidată la locul doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =