“Un suflet cald, senin, cu o mare capacitate de a alina”: O suceveancă este alături de vasluienii necăjiți

Pentru că de trei ani ezită să ofere ajutor prin intermediul voluntarilor “Solidar” Vaslui, conducerea ONG-ului i-a decernat Danielei Truscan, din Suceava, diploma de „membru onorific”.

Asociația “Solidar” Vaslui are un nou membru onorific, care și-a câștigat acest statut datorită ajutorului prompt pe care l-a acordat, prin intermediul ONG-ului, vasluienilor greu încercați de soartă.

“Fără sprijinul unor oameni cu suflet mare, nu am fi reușit să ne facem simțită prezența, nu am fi reușit să aducem atâta bucurie persoanelor aflate în nevoi. Prin statutul asociației, putem acorda recunoașteri celor care se remarcă în mod deosebit. La sfârșitul anului 2016, a primit titlul de «membru onorific» doamna doctor Ileana Vogel, din Germania. Pe 3 aprilie anul acesta, președintele Asociației «Solidar», Ionel Popa, a înmânat diploma de «membru onorific» doamnei Daniela Truscan, din Suceava”, se arată într-un comunicat al asociației.

Ionel Popa, președintele ONG-ului vasluian, ne-a declarat: “Doamna Daniela Truscan s-a atașat asociației noastre în urma postărilor de pe internet. În ultimii trei ani, ne-a sprijinit în toate campaniile umanitare prin trimiterea de donații, dar și prin furnizarea de idei, fiind, de multe ori, «consultant» pentru noi. De fiecare dată am simțit empatia doamnei față de persoanele aflate în nevoi! Propunerea de a acorda titlul de «membru onorific» s-a impus de la finele anului trecut, dar distanța relativ mare până la Suceava a întârziat momentul. Iată că, fiind în Suceava, am reușit să acordăm această binemeritată recunoaștere. Am avut ocazia s-o cunosc pe doamna Daniela la locul unde-și desfășoară munca și, așa cum simțisem de la distanță, avea să mi se confirme: un suflet cald, senin, cu o mare capacitate de a alina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 8 =