Etape favorabile Hușului

Hușana Huși a trecut de principalele candidate la titlul județean, ASS FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus, și a urcat pe podiumul ligii a patra.

Hușana Huși este revelația acestui start de sezon. Formația din orașul dintre vii a reușit să îngenuncheze principalele candidate la titlul județean, ASS FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus, pe care le-a învins cu același scor, 1-0.

Grație celor două victorii, echipa hușeană a revenit pe podium și amenință locul secund, ocupat în prezent de Flacăra Muntenii de Sus.

În etapa a XIV-a, ASS FC Vaslui a făcut un meci bun cu Vitis Șuletea, după ce adversara a rezistat preț de o repriză, deschizând scorul și egalând la doi, însă a cedat în partea a doua, vasluienii impunându-se cu 6-2.

FC Gârceni a avut șansa de a urca pe locul 4, însă a remizat, surprinzător, pe terenul lui Juventus Fălciu, scor 0-0.

Rezultatele etapei a 13-a: Sporting Bârlad – Racova Pușcași 2-1; FC Gârceni – FDR Tutova 3-0; Vitis Șuletea – Juventus Fălciu 3-2; Hușana Huși – ASS FC Vaslui 1-0; Star Tătărăni – Flacăra Muntenii de Sus 0-3; Multim Perieni – Atletic Club Bârlad 2-1:

Rezultatele etapei a 14-a: Racova Pușcași – Multim Perieni 3-0; Flacăra Muntenii de Sus – Hușana Huși 0-1; ASS FC Vaslui – Vitis Șuletea 6-2; Juventus Fălciu – FC Gârceni 0-0; FDR Tutova – Sporting Bârlad 0-3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =