Juniorii U15, primul meci din retur

După o pauză de câteva luni, impusă de sezonul rece, echipa U15 din cadrul secției Rugby a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad va disputa, în weekend, primul meci din returul Diviziei Naționale de Juniori (DNJ). Partida se va desfășura duminică, 15 aprilie, începând cu ora 12, și va conta pentru etapa a V-a a campionatului. Bârlădenii, antrenați de Ionuț Isac, vor juca în compania celor de la CSS Unirea Iași, meciul urmând să se dispute în deplasare.

Cea de-a IV-a etapă, programată inițial pe 1 aprilie, ora 12, pe stadionul „Tineretului” din Tecuci, a fost reprogramată pe 19 aprilie, de la ora 16. Atunci, juniorii bârlădeni îi vor întâlni pe cei de la CSS Tecuci. Nu în ultimul rând, cea de-a VI-a etapă va fi disputată pe 22 aprilie, pe teren propriu, adversari fiind rugbiștii de la CSS Gura Humorului. Meciul e programat de la ora 12, pe stadionul „Rulmentul”.

După primele trei etape din tur, CSS Bârlad se află pe locul II în clasamentul provizoriu, cu 10 puncte, după CSS Gura Humorului (15 puncte) și înaintea CSS Tecuci (5 puncte) și CSS Unirea Iași (0 puncte).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − nine =