Apel umanitar: O vasluiancă bolnavă de leucemie are nevoie de ajutorul nostru!

Prietenii tinerei au postat zeci de mesaje pe rețelele de socializare, prin care fac apel la donatorii de sânge: “Doar cu ajutorul vostru, lupta prietenei mele împotriva leucemiei poate fi mai ușoară! Adelina are mare nevoie de sânge, indiferent de grupă!”.

Ionela Adelina Gîndu, o tânără din județ care se luptă cu o boală nemiloasă, leucemia, are nevoie de ajutorul nostru. Prietenii săi au lansat pe rețelele de socializare zeci de mesaje prin care le cer semenilor să doneze sânge.

“Vă rog din suflet să nu ignorați acest mesaj. Prietena mea Adelina a făcut o facultate, un master, a ajuns să profeseze, are tot viitorul în față. Vă rog să nu fiți indiferenți la suferința părinților Adelinei, a surorii ei, a viitorului ei soț și a tuturor celor ce o îndrăgesc deoarece este o fată deosebită! Merită tot ajutorul nostru! Doar cu ajutorul vostru, lupta prietenei mele împotriva leucemiei poate fi mai ușoară! Adelina are mare nevoie de sânge, indiferent de grupă. Cine vrea să doneze și să ne ajute poate să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină București (strada Doctor Constantin Carcaș – Victoriei), specificând: Numele: Gîndu Adelina Ionela; Institutul Clinic Fundeni – secția Hematologie – Leucemii acute; Doctor: Alexandru Bardaș. Se poate dona sânge și din Iași, Bârlad, Galați, Ialomița, Prahova! Mulțumesc!”, așa sună mesajul postat de una dintre prietenele Adelinei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 3 =