HC Vaslui-CSU Suceava 25-21 (10-9): Pe primul loc în play-out

HC Vaslui învinge CSU Suceava, după o evoluție maginifică, și începe play-out-ul de pe prima poziție. Duminică, vasluienii vor evolua în fața propriilor suporteri, cu CSM Focșani.

Vasluienii au început perfect derby-ul Moldovei, cu Suceava, iar după numai cinci minute de la startul meciului aveau patru goluri avans, scor 5-1. Adversarii s-au apropiat la două goluri, scor 6-4, finalul primei părți fiind echilibrat, oaspeții reușind să se apropie la un singur gol, scor 10-9, cu câteva secunde înainte de pauză.

Și debutul părții a doua este favorabil elevilor lui Bozo Rudic, care în zece minute de distanțează la șase goluri, scor 16-10. Vasluienii s-au menținut la adăpostul a patru-cinci goluri aproape un sfert de oră, însă ultimele șase minute au fost de foc. Cu antrenorul secund, Iulian Andrei, trimis în poartă, Suceava s-a apropiat pe tabelă, finalul fiind trăit periculos de formația vasluiană.

A fost nevoie de o mobilizare roș-alb-albastră în ultimele două minute, pentru ca Vasluiul să obțină o victorie mai mult decât confortabilă, care îi aduce primul loc înainte de startul play-out-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 7 =