Campanie “Solidar”: “Haideți să încercăm să facem ceva pentru copiii nevoiași!”

Se pot dona jucării, rechizite, hăinuțe, încălțăminte, dulciuri și bani pentru a aduce o bucurie copiilor nevoiași din județ cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Asociația “Solidar” Vaslui lansează o nouă campanie umanitară dedicată zilei de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, pentru a putea face o bucurie copiilor sărmani din județ.

“Declanșăm o nouă campanie de colectare de jucării, rechizite, hăinuțe, încălțăminte, dulciuri. Bunurile nu trebuie să fie neapărat noi, însă nici nefolosibile. Dorim să oferim bucurie la cât mai mulți copii din județul Vaslui, în special în zona rurală. Copiii merită atenția noastră! Ei sunt viitorul! Haideți să încercăm să facem ceva pentru copiii nevoiași!”, se arată într-un comunicat al ONG-ului vasluian.

Reprezentanții “Solidar” au făcut precizări cu privire la modul în care se pot face donațiile: “Cei ce doresc să se implice ne pot contacta la telefonul fix – 0335.402.413, pe mobil – 0753.342.654 sau pe email – asociatia.solidar@yahoo.com. De asemenea, pot face donații direct la biroul Asociației «Solidar», din strada Constantin Dobrogeanu-Gherea, nr. 26, cam. 4, municipiul Vaslui, județul Vaslui. Se pot face donații și la Filiala Huși a asociației. În acest sens, sunați la numărul de telefon 0787.891.458. Pentru fiecare acțiune e nevoie și de resurse financiare, de aceea ne așteptăm să primim și donații în bani. Pentru donații sau sponsorizări în lei, contul IBAN este RO95BTRLRONCRT0225705501, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Vaslui. Pentru donațiile sau sponsorizările în valută euro, contul IBAN este RO45BTRLEURCRT0225705501, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Vaslui. Titular conturi: Asociația «Solidar»; CIF: 32379418; COD SWIFT: BTRLRO22”, se menționează în același comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =