Doi bârlădeni în naționala de rugby în 7

Doi dintre cei 16 sportivi incluși în lotul național U18 de rugby în 7, care se pregătesc în aceste zile pentru Campionatul European din Lituania, sunt legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad.

 Echipa națională de rugby în 7 masculin, categoria de vârstă U18, a intrat de ieri în primul stagiu de pregătire din acest an. Potrivit staff-ului, cantonamentul se desfășoară între 15-19 aprilie, la Complexul Sportiv și Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani, județul Ilfov.

Dintre cei 16 sportivi convocați de oficialii Federației Române de Rugby, doi provin din Bârlad: Radu-Mihai Anton (linia a III-a) și Sebastian Munteanu (centru), care activează atât la Clubul Sportiv Școlar, cât și la Rugby Club Bârlad. La echipa de juniori sunt antrenați de Dan Tufaru, iar la cea de seniori, de Ioan Harnagea.

Componenții lotului se pregătesc pentru Campionatul European de la Panevezys, Lituania, care va avea loc între 6-7 mai. În prima zi, România va juca cu Germania, Franța și Ucraina. Echipele care participă la Campionatul European de U18 Sevens sunt: Irlanda, Rusia, Franța, Germania, Marea Britanie, Belgia, Portugalia, Polonia, Suedia, Ucraina, Lituania, Belgia, Luxemburg, Italia, Georgia, Spania și Portugalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 5 =