Bârlădenii de pe 14 străzi, fără gaz

Astăzi, în intervalul orar 9-14, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă pe 14 străzi din Bârlad. Motivul: echipele Delgaz Grid (fosta E.ON Gaz Distribuție) vor efectua o serie de lucrări și, pentru a preveni eventualele scurgeri sau chiar izbucnirea unor incendii, se va sista furnizarea gazelor naturale.

Astfel, nu vor avea gaze naturale locuitorii cu domiciliul pe străzile: 1877, Petru Rareș, Tinereții, Puișor, Vornicu Sturdza, Vasile Alecsandri, Soarelui, Horia, Gheorghe Șincai, Luceafărului, Olteniei, Grigore Ghica, Decebal și Căpitan Grigore Ignat.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 14.

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 – gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă, 0265.200.928 – taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele”, se arată într-un comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − nine =